Bannere

       Bannerele fac diferenta in afacerea ta, datorita gradului ridicat de vizibilitate, imaginea fiind foarte clara si de o rezistenta buna in timp. Astfel, mesajul tau va fi observat chiar si de la distanta si va actiona in mod repetat in fiecare zi.
       Bannerele te vor ajuta sa iti arati prezenta pe piata si iti promoveaza serviciile si produsele, atrage clienti noi, intensificand astfel cresterea vanzarilor.

De ce tip de banner ai nevoie?

Tip Banner Pret m/p Utilizare
Backlit 6 € Este un poliester cu un strat special pentru print, cu un coating ideal ce permite utilizarea materialului pentru postere iluminate din spate
Frontlit 6 € Material flexibil alb, mat, compus dintr-o ţesătură de poliester, potrivit aplicațiilor de mici sau mari dimensiuni, luminate din față.
Mesh 7 € Material flexibil pretensionat compus dintr-o țesătură de poliester special, cu orificii ce permit utilizarea pentru aplicații outdoor.
Blockout 10 € Material pretensionat compus dintr-o țesatură de poliester special, cu 3 straturi, printabil pe ambele fete, care poate fi utilizat atât în aplicații indoor, cât și outdoor.
Preturile nu contin TVA. Pentru comenzi mai mari de 10 mp va rugam sa cereti o oferta.

Pentru mai multe informatii sau pentru a cere o oferta, nu ezita sa ne scrii iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp