Despre rodprint

Bine ai venit! Aici gasesti rodul imaginatiei tale

Sustinem creativitatea si ne place atat de mult sa o printam! Inainte de a ne cunoaste, te invitam sa descoperi lucrurile in care credem si care ne inspira in munca noastra.

De ce productie publicitara?

Traim intr-o era a informatiei virtuale, insa oricat de mult ne ofera internetul, nu putem baga informatia in buzunar si n-o putem inmana persoanelor cu care intram in contact in lumea reala.
Noi iubim tiparul, pentru ca este atat de simplu sa oferim informatii despre noi sau despre afacerea noastra sub orice forma si in orice imprejurari!

Pornind de la faptul ca promovarea sta la baza succesului oricarei afaceri (de la intreprinderi mici, la corporatii), suntem constienti ca materialele publicitare de calitate constituie factorul cheie atunci cand vorbim de branding, de promovarea unui serviciu sau a unui produs. De aceea, ne-am propus sa venim in ajutorul tau cu cele mai bune solutii din punct de vedere al costurilor si al calitatii prin serviciile noastre de Print Publicitar, Print Indoor & Outdoor, Sisteme Expozitionale si Grafica Publicitara. Scopul nostru este de a indeplini si de a depasi asteptarile tale, straduindu-ne in mod constant sa iti oferim produsele de cea mai buna calitate posibila in timp util!

Rodprint exprima ceea ce afirma si sloganul nostru: „ Rodul imaginatiei tale” pentru ca noi credem in abilitatea de a transforma imaginatia in materie reala, de a-i conferi contururi in cele mai frumoase si reale culori!

Suntem motivati de rezultatele excelente si ne dorim ca experienta ta cu noi sa fie una mai mult decat satisfacatoare, iar atunci cand primim multumiri imbracate in zambete, suntem cei mai fericiti!