Autocolante

autocolantesq
bg-grey

Cum vrei sa arate autocolantul tau?

Suportul pe care se printeaza autocolantul este o folie PVC alba sau transparenta, cu suprafata lucioasa sau mata, prevazuta cu un adeziv pe spate, de culoare gri sau transparent. Se aplica pe suprafete plane.
Spune-ne ce dimensiuni si ce fel de folie vrei sa aiba autocolantul, trimite-ne design-ul iar noi il tiparim intocmai cu promisiunea unei calitati excelente a imaginii: culori vii si o claritate deosebita!

Cum se calculeaza pretul autocolantelor?

Pentru a putea sa facem o oferta corecta, avem nevoie de urmatoarele informatii:

Pentru mai multe informatii sau pentru a cere o oferta, nu ezita sa ne scrii, folosind butonul “Solicita Oferta” iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp!

Natural paper box packaging mockup
bg-grey

Materialele autocolante sunt destinate unei modalitati aparte de promovare, amplasate in locatii de trafic mare au rolul de a determina publicul tinta sa ia anumite hotarari cu privire la produse/serviciile pe care le promovezi. Autocolantul PVC poate fi folosit atat Indoor cat si Outdoor prin aplicarea lui pe diferite suporturi precum: pe pereti, geamuri, casete luminoase, banner, forex, vitrine, automobile, panouri publicitare, etc.

Ai nevoie de ajutor?

Pentru mai multe informatii sau pentru a cere o oferta pentru autocolante, nu ezita sa ne scrii!