Print Textil

Personalizam materiale textile prin tehnologia
DTG, TERMOCOLANT si SERIGRAFIE
pe tricouri, hanorace, veste, sepci, halate etc.

PRINT DTG

Printul DTG reprezinta cea mai cautata metoda de personalizare a textilelor. Sunt prezente numeroase avantaje ale printului digital, direct in tesatura. Unul dintre avantaje este faptul ca nu ai senzatia de print “lipit” pe material iar senzatia este una moale la atingere.
Se poate realiza pe textile din fibre naturale albe dar si pe cele colorate. Pentru textilele colorate este necesara pre-tratarea adica aplicarea unui tratament pentru o aderenta mai buna a cernelurilor. Cerneala folosita nu este toxica si este recomanda si pentru personalizarea hainelor bebelusilor.
Este o varianta mai avantajoasa din punct de vedere al costurilor de productie dar si al calitatii.

Pentru mai multe informatii sau pentru a cere o oferta, nu ezita sa ne scrii, folosind butonul “Solicita Oferta” iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp!

White woman t-shirt mockup
bg-grey
Set of black hoodie front and back mockup
bg-grey

PRINT ON DEMAND – Print la cerere

Productia la cerere reprezinta procesul prin care o firma te poate ajuta ,in numele tau, sa onorezi comenzile primite (productia produselor personalizate, impachetare si livrarea lor).
Adaptandu-ne noilor tendinte ale pietei realizam printul la cerere, ajutand clientii nostril sa aiba succes in tot ce si-au propus.
Acest proces reprezinta onorarea, gestionarea si livrarea comenzilor tale de catre noi dar totul realizandu-se in numele tau. In functie de complexitatea proiectului putem stabili detaliile dar si o estimare de pret.
POD reprezinta printarea unui tiraj fara limita de cantitate a unor produse personalizate atunci cand exista o comanda sigura din partea clientului.

Ai nevoie de ajutor?

Pentru mai multe informatii sau pentru a cere o oferta cu print textil, nu ezita sa ne scrii!