Despre Noi

Bine ai venit! Aici gasesti rodul imaginatiei tale RodPrint

Suntem o echipa de oameni tineri si suntem pasionati de tot ceea ce facem

Sustinem creativitatea si ne place atat de mult sa o printam! Inainte de a ne cunoaste, te invitam sa descoperi lucrurile in care credem si care ne inspira in munca noastra.

De ce sa ne alegi?

Rodprint exprima ceea ce afirma si sloganul nostru: „ Rodul imaginatiei tale” pentru ca noi credem in abilitatea de a transforma imaginatia in materie reala, de a-i conferi contururi in cele mai frumoase si reale culori!

Viteza maxima

Traim intr-o era a informatiei virtuale, insa oricat de mult ne ofera internetul, nu putem baga informatia in buzunar si n-o putem inmana persoanelor cu care intram in contact in lumea reala.

100% clienti multumiti

Suntem motivati de rezultatele excelente si ne dorim ca experienta ta cu noi sa fie una mai mult decat satisfacatoare, iar atunci cand primim multumiri imbracate in zambete, suntem cei mai fericiti!

Preturi competitive

Suntem flexibili atunci cand este vorba de preturi asa ca de fiecare data incercam sa oferim clientului un pret customizat pe nevoile sale.
Corporate identity blue and black design set with cup pen cd and id card isolated vector illustration

De ce productie publicitara?

Pornind de la faptul ca promovarea sta la baza succesului oricarei afaceri (de la intreprinderi mici, la corporatii), suntem constienti ca materialele publicitare de calitate constituie factorul cheie atunci cand vorbim de branding, de promovarea unui serviciu sau a unui produs. De aceea, ne-am propus sa venim in ajutorul tau cu cele mai bune solutii din punct de vedere al costurilor si al calitatii prin serviciile noastre de Print PublicitarPrint Indoor & OutdoorSisteme Expozitionale si Grafica Publicitara. Scopul nostru este de a indeplini si de a depasi asteptarile tale, straduindu-ne in mod constant sa iti oferim produsele de cea mai buna calitate posibila in timp util!

Principiile noastre

Suntem focusati pe nevoile clientului

Credem ca nevoile clientului sunt principalele lucruri care conteaza cu adevarat.

Avem experienta de peste 10 ani in printing

Am pornit pe acest drum inca din anul 2013 si de atunci printam bine si pe bune!

Suntem flexibili

Ai o nevoie mai speciala? Spune-ne despre ce este vorba si echipa noastra vine cu o solutie mulata pe client.
rodprint